Outplacement

U bent werknemer en u heeft met uw werkgever de afspraak gemaakt dat u met behulp van een outplacementtraject op zoek mag gaan naar een nieuwe uitdaging. In een zogenaamde vaststellingsovereenkomst heeft u deze afspraken vastgelegd en hier is tevens een bedrag voor een outplacementtraject in opgenomen. Dit bedrag is CAO afhankelijk en kan variëren tussen de € 2750,- en € 7500,- Het staat de werknemer vrij om zelf een outplacementbureau te kiezen.

Motivatiecoach Huveneers helpt u graag met de zoektocht naar een nieuwe uitdaging waarbij onafhankelijk maatwerk advies en begeleiding voorop zullen zullen staan. Een outplacementtraject is een samenspel waarin de wensen van de klant en de expertise van de loopbaanadviseur tot een mooie samenwerking en concrete resultaten zullen leiden. Na het intakegesprek ontvangt u een overzichtelijk outplacementvoorstel met daarin de gespreksonderwerpen en actiepunten die stapsgewijs naar uw nieuwe uitdaging zullen leiden. Na akkoord van uw werkgever kunnen we meteen over gaan tot actie! 

U bent werkgever en u heeft werknemer(s) waar u (noodgedwongen) op een goede manier afscheid van moet gaan nemen. U wilt uw werknemers het liefst van werk naar werk begeleiden maar u heeft zelf niet de capaciteit in huis om dit in goede banen te leiden? Dan is dit het moment om Motivatiecoach Huveneers in te schakelen. Motivatiecoach Huveneers zal zich samen met uw werknemer(s) inspannen om snel tot concrete en haalbare nieuwe loopbaanperspectieven te komen. Conform uw CAO tarieven biedt Motivatiecoach Huveneers uw werknemers een maatwerk outplacementvoorstel aan. Begeleiding kan op elke gewenste locatie plaatsvinden. Meer informatie? Neem gerust contact op en ik help u graag verder.

Referenties via Linkedin

Eerdere opdrachtgevers

 

 

 

linkedin     facebook     Twitter-icon.png